Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Oman verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen on tärkeää tehdä suunnitellusti alusta alkaen. Siksi olemme tehneet laajaa vertailua, tutustuneet tutkimustietoon, ja valikoineet olennaiset osat verkkokauppaa varten sinulle valmiiksi.

Jotta osaisimme asettautua verkkokauppiaan asemaan, olemme perustaneet itsekin verkkokauppoja ja toimimme verkkokauppiaana. Tietokonealalla valitettavan usein törmää siihen, että koodaaja ei tunne kohderyhmänsä arkea. Me tunnemme. Hakukoneoptimointi on olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa.

Verkkokaupan perustaminen oikein

Verkkokaupan perustaminen alkaa järjestelmäalustan valinnasta. Olemme kirjoittaneet Järjestelmäalustan valintaoppaan, josta toivomme olevan sinulle hyötyä.

Verkkokaupan perustaminen kannattaa tehdä yhdessä kokeneen kumppanin kanssa. Tällä sivulla on lomake, jolla voit pyytää tarjouksen oman verkkokauppasi perustamisesta.

Oma verkkokauppa tai huutokauppa

Verkkokaupan perustaminen on ajankohtaista nyt. Suomalaiset tekevät koko ajan ostoksia verkkokaupoista. Mikset sinäkin myisi tuotteitasi verkossa? Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Toimitamme sinulle verkkokaupan luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Jos et ole vielä valmis hankkimaan omaa verkkokauppaa, tai sinulla on jo toimiva verkkokauppa, jota et halua vaihtaa, tule mukaan ilmoittajaksi parashuuto.fi verkkohuutokauppaamme hankkimaan lisämyyntiä!

Verkkokaupan perustaminen

Lisäpalveluja

Osta meiltä verkkokauppa omaksi tai vuokraa verkkokauppa, ja tilaa sille palvelutaso. Verkkokauppaohjelmiston lisäksi saatat tarvita myös joitakin näistä, joten kysy meiltä rohkeasti:

 • Laajempi verkkokauppa
 • Tuotteiden ja tekstien lisääminen
 • Graafinen suunnittelu
 • Verkkokaupan ulkonäön räätälöinti
 • Facebook-sivun pystyttäminen ja ylläpito
 • Google My Business -sivun pystyttäminen ja ylläpito
 • Yhteistyökumppaneiden etsiminen
 • Pilvipalvelujen hallinnointi varmuuskopioineen
 • Konversio-optimointi
 • Kielenkäännökset
 • Mitä muuta tarvitset? Kysy, niin kerromme miten voimme auttaa

Täytä lomake, ja pyydä tarjous!

Blank Form (#1)
Kirjoita tähän, minkä yrityksen edustajana pyydät tarjousta
Kirjoita tähän sähköpostiosoite, jonne haluat saada kuittauksen tarjouspyynnöstä ja tarjouksen.
Valitse kaikki soveltuvat, tai / ja kirjoita vapaamuotoinen tarjouspyyntösi alla olevaan tekstilaatikkoon.
Kirjoita tähän vapaamuotoinen tarjouspyyntösi, terveisesi, tai täsmennys rastittamiisi valintoihin.

Etkö vielä vakuuttunut? Tutustu pelkistettyyn Mallikauppaamme ja Parasostoon, jossa on enemmän tuotteita syötettynä. Pyydä sen jälkeen tarjous. Tai osta verkkokauppa helposti verkkokaupastamme. Perusta verkkokauppa suunnitelmallisesti. Jos et koe olevasi vielä valmis verkkokauppiaaksi, osta kotisivut helposti verkkokaupastamme.

Verkkokaupan perustaminen, 7 vinkkiä

Verkkokaupan perustaminen, muista nämä 7 vinkkiä.

ABCnet Oy tiimi, 16.5.2020