Hakukoneoptimointi

Miksi hakukoneoptimointia tarvitaan?

Hakukoneoptimointi on asia, johon olet varmaankin törmännyt.

Hakukone

Hakukone on se väline, jolla etsitään tietoa netistä. Älypuhelimessa se on pitkulainen ruutu, johon voi kirjoittaa etsimänsä asian. Tietokoneissa ja muissa älylaitteissa useinkin on samankaltainen hakulaatikko. Nämä hakulaatikot ovat vakiintuneelta nimeltään hakukoneita. Hakukoneiden tarkoitus on automaattisesti luetella sellaisia tietolähteitä, jotka vastaavat hakulaatikkoon kirjoitettuja sanoja. Hakukone antaa hakutulokset luettelona, josta tiedon etsijä voi valikoida etsimänsä tiedon. Hakukoneoptimointi vaikuttaa sekä tiedon löytymiseen että siihen, mitä hakutuloksissa lukee.

Vaikka yrityksesi verkkokaupassa ja kotisivuilla olisi maailman parhaita tuotteita ja maailman parhainta tietoa, ei siitä ole hyötyä, jos sitä ei kukaan löydä. Jos yrityksesi tuotteita ja viestiä ei löydy silloin, kun niitä etsitään, ei ostohaluinen asiakas löydä yritystäsi, ellei yrityksesi ole jättiyritys, joka on käyttänyt vuosikymmeniä ja valtavia määriä rahaa brandin rakentamiseen.

Hakukoneoptimointia ei voi nykyään välttää puhuttaessa löytymisestä hakukoneissa. Alan yrityksiä, hintoja ja lupauksia on kirjava joukko. Asiakkaan on tärkeintä säilyttää harkinta palveluntarjoajaa valitessaan. Liian hyvältä kuulostava lupaus voi tuottaa suuren pettymyksen. Hakukoneet kehittyvät koko ajan, mutta yksikään rehti hakukoneoptimoija ei anna 100 %:sta lupausta määrätystä sijoituksesta hakukoneissa. Google itse varoittaa: ”Vältä yrityksiä, jotka väittävät pystyvänsä takaamaan korkeita sijoituksia, vihjaavat toimivansa erityisyhteistyössä Googlen kanssa tai mainostavat pystyvänsä järjestelemään Googlen hakutuloksia. Kukaan ei pysty järjestelemään Googlen hakutuloksia.”
https://support.google.com/webmasters/answer/35291

Myös parhaimmissa nettisivuissa on aina jotain parannettavaa. Yritys voi itse myötävaikuttaa hakukoneoptimoinnissa onnistumiseen pitämällä huolta omien sivujensa sisällön laadusta ja kiinnostavuudesta.

Löytyminen on tärkeää

Löydetyksi tuleminen on avain menestykseen verkossa. Panostaminen sähköiseen liiketilaan on ensiarvoisen tärkeää. Hyvin rakennettu nettisivusto, blogi tai verkkokauppa ovat merkityksellisiä myös hakukoneoptimoinnin takia. Hakukoneoptimointi on oikotie, jolla saavutetaan sama hyöty kuin aikaa ja rahaa valtavasti kuluttavalla brandin rakentamisella: tuotteesi ja yrityksesi löydetään juuri silloin kun ostohaluinen asiakas niitä etsii.

Miten ABCnet Oy auttaa yritystäsi kohti parempaa hakutulosta?

Tärkeää on ensin tarkistaa, missä kunnossa nykyinen verkkokauppasi ja kotisivusi ovat tällä hetkellä. Tarpeen mukaan niitä voidaan korjata rakenteellisesti ja sisällöllisesti. Joskus voidaan joutua tekemään kokonaan uusi hakukoneoptimoitava verkkokauppa tai kotisivut. Sen jälkeen autamme hakukoneoptimoinnin avulla asiakaskuntaasi löytämään paremmin verkkokauppasi ja kotisivusi.

Yhteistyö on voimaa hakukoneoptimoinnissa

Sinä olet paras asiantuntija omissa tuotteissasi ja palveluissasi. Tiedät parhaiten oman asiakaskuntasi tarpeet. Me tunnemme hakukoneiden toiminnan ja hakukoneoptimoinnin. Kun sinä huolehdit tuotevalikoimastasi ja tuotetiedoistasi ja me yrityksesi hakukoneoptimoinnista, paranee sivustosi löydettävyys. Otetaan tehokas hakukonemarkkinointi yrityksesi avuksi yhdessä käyttöön!

Ota yhteyttä, niin olet ottanut ensimmäisen askelen kohti parempaa löytymistä.
Hakukoneoptimointi ABCnet Oy

Hakukoneoptimointi ABCnet Oy

Hakukoneoptimointi auttaa löytymisessä

Löytyminen on tärkeää, kun on varmistettu, että on tarjolla löytämisen arvoista. Kun etsit yrityksellesi toimitilaa, olet varmistanut ensin, että yritykselläsi on ostettavia tuotteita ja palveluita, jotka kiinnostavat asiakaskuntaasi. Internetissä yritystoiminta on samanlaista. Kun olet varmistanut, että sinulla on asiakaskuntaa kiinnostavia tuotteita tai palveluita, on tärkeää panostaa sähköiseen liiketilaan. Tämä voi olla esimerkiksi verkkokauppa, blogi tai nettisivut yrityksellesi.

Hakukoneoptimointi: Sijainti ja liikenne

Toimitilaa varten etsit sellaisen liiketilan, joka soveltuu liiketoimintaasi ja on sijainniltaan niin hyvä, että asiakaskuntasi on helppo tulla sinne ja löytää perille. Jos rakennus on huonossa kunnossa ja joudut luultavasti jossakin kohtaa muuttamaan parempiin tiloihin, pohdi, kannattaako muuttaa parempaan heti, eli ennen kuin asiakaskuntasi oppii reitin huonoihin tiloihin. Myös netissä kannattaa varmistaa, että tarjoamasi tuotteet ja palvelut ovat valmiita, ja että verkkokauppasi tai muut nettisivusi ovat riittävässä kunnossa kestämään suuremman asiakasmäärän. Vasta sitten on aika houkutella sinne lisää asiakkaita. Tässä hakukoneoptimointi auttaa.

Hakukoneoptimointi vai uusi toimitila

Hakukoneoptimointi kannattaa vain riittävän hyvälle sisällölle. Tarkistetaan ensin yhdessä, missä kunnossa nykyinen verkkokauppasi ja kotisivusi on, ja rakennetaan siitä tarvittaessa aiempaa parempi. Sen jälkeen autetaan hakukoneoptimoinnin avulla asiakaskuntaasi löytämään verkkokauppaasi tai nettisivuillesi. Hakukoneoptimointi auttaa löytämisessä. Se on meidän osaamistamme. Pidäthän sinä huolen siitä, että tarjoat löytämisen arvoista sisältöä?

Hakukoneoptimointi osaajalta

ABCnet Oy
Juha Ojaniemi, Hakukoneoptimoinnin asiantuntija
juha.ojaniemi@abcnet.fi
044 – 240 1542

Hakukoneoptimointi, Tarjouspyyntö lomakkeella

Osta meiltä sivustollesi tai verkkokaupallesi Kuntokartoitus.

Voit myös pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella:

Blank Form (#1)
Kirjoita tähän, minkä yrityksen edustajana pyydät tarjousta
Kirjoita tähän sähköpostiosoite, jonne haluat saada kuittauksen tarjouspyynnöstä ja tarjouksen.
Valitse kaikki soveltuvat, tai / ja kirjoita vapaamuotoinen tarjouspyyntösi alla olevaan tekstilaatikkoon.
Kirjoita tähän vapaamuotoinen tarjouspyyntösi, terveisesi, tai täsmennys rastittamiisi valintoihin.