Kuntokartoitus

495,00 

Kuntokartoitus kotisivuille tai verkkokaupalle

Asiakkaat etsivät tietoa ensisijaisesti hakukoneista, mutta löytyykö yrityksesi? Kuntokartoitus on edullinen tapa selvittää kotisivusi ja/tai verkkokauppasi nykytilanne ja tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Tuotetunnus (SKU): ABCnetKuntokartoitus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Tiedätkö, missä kunnossa yrityksesi kotisivut ja/tai verkkokauppa on? Netissä on viime vuosina tapahtunut valtavan suurta kehitystä, ja haluat varmasti pysytellä kehityksen mukana. Hakukoneet ovat yhä useammin se kanava, josta ostohaluiset asiakkaat etsivät tietoa. Älypuhelimet ovat mullistaneet tavat käyttää nettiä. Yli puolet netin käytöstä tapahtuu älypuhelimella. Ja älypuhelimissa on hakulaatikko, joka ohjaa etsijät hakukoneisiin.

Miksi kuntokartoitus?

Edullista kuntokartoitusta tarvitaan selvittämään sivustosi nykytilanne, jotta tiedät mitä pitää korjata. Saat kuntokartoituksesta kirjallisen raportin, joka kertoo sivuston korjattavat kohdat, suositeltavat muutokset, mahdollisuudet virheiden korjauksiin ja hinta-arvion korjauskustannuksista tai edut uuden alustan tekemiseen.

Kuntokartoitus antaa välttämätöntä tietoa

Kuntokartoituksen perusteella voit tehdä toimenpiteitä itse, tilata työn yhteistyökumppaniltasi, tai kääntyä meidän puoleemme. Me olemme asiantuntijoita korjaustoimenpiteissä. Me haluamme auttaa sinua löytämään lisää asiakkaita ja parantamaan myyntiäsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntokartoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *