Hakukoneoptimointi SEO testi ABCnet Oy

Hakukoneoptimointi-testi

Se Erilainen SEO-testi

Hakukoneoptimointitestejä on netissä monia. Ne keskittyvät enimmäkseen teknisiin asioihin ja useimmat ovat englanninkielisiä.

Koska tarve helppotajuiselle suomenkieliselle testille oli olemassa, teimme sellaisen. Testi on tässä. Ole hyvä!

Miten SEO-testi toimii?

Tämä testi antaa sinulle näkymän sivustasi hakukoneen näkökulmasta. Jos tuloksessa ei näy juuri mitään, tai tulos on vaikea lukea, on sivussasi jotakin kehitettävää. Testi ei siis ole rikki, jos tulos näyttää rikkinäiseltä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään mitä pitäisi kehittää. Jos sen sijaan tulos on helppolukuinen ja vakuuttava, ja asiakkaasi asemassa olisi sellaisenaan riittävän houkutteleva, on sivusi sisäinen hakukoneoptimointi todennäköisesti hyvässä kunnossa.

Aloita Hakukoneoptimointi-testi alla olevalla lomakkeella

Tarvittavat tiedot: Testattavan sivun osoite (URL):

Osoite on kirjoitettava kokonaan. Myös alkuun https tai http ja osoitteeseen mukaan koko domain päätteineen.
Sähköpostiosoitteesi:

Sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi lomake lähettää sinulle linkin, jolla voit testata osoitteessa kirjoittamasi sivun.

Toimithan vastuullisesti

Lähettämällä yllä olevat tiedot, vakuutat että kyseessä on sinun hallinnassasi oleva sivu, ja että voimme tarvittaessa lähettää sähköpostiisi tarkentavia kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Kun tarkistat testitulokset sähköpostiisi saamasi linkin avulla, saat meiltä myös sähköpostiviestin, jossa tarjotaan mahdollisuutta pyytää meiltä tarjous tai lukea lisää hakukoneoptimoinnista.

Hakukoneoptimointi videoesitys


Hakukoneoptimointia asiantuntijalta

Hakukoneoptimointi SEO

Hakukoneoptimointi SEO
Hakukoneoptimointi-testi