Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointiyrityksiä, hintoja ja lupauksia on monenlaisia. Tärkeää on säilyttää harkinta. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei välttämättä kannata uskoa. Hakukoneitakin kehitetään koko ajan. Hakukoneet eivät anna lupauksia määrätyistä paikoista hakutuloksissa, joten rehti hakukoneoptimoijakaan ei voi sellaisia lupauksia antaa. Parannettavaa on loistavassakin liiketoiminnassa aina ja lupaus löytymisen parantumisesta on realistinen lupaus – varsinkin kun ostaja itse myötävaikuttaa pitämällä huolta tarjoamansa tuotteiden ja sisällön laadusta.

Löytyminen on tärkeää

Hakukoneoptimointi auttaa löytymisessä. Löytyminen on tärkeää, kun on varmistettu, että on tarjolla löytämisen arvoista. Kun etsit yrityksellesi toimitilaa, olet varmistanut ensin, että yritykselläsi on ostettavia tuotteita ja palveluita, jotka kiinnostavat asiakaskuntaasi. Internetissä yritystoiminta on samanlaista. Kun olet varmistanut, että sinulla on asiakaskuntaa kiinnostavia tuotteita tai palveluita, on tärkeää panostaa sähköiseen liiketilaan. Tämä voi olla esimerkiksi verkkokauppa, blogi tai nettisivut yrityksellesi.

Hakukoneoptimointi ABCnet Oy

Hakukoneoptimointi ABCnet Oy

Hakukoneoptimointi: Sijainti ja liikenne

Toimitilaa varten etsit sellaisen toimitilan, joka soveltuu liiketoimintaasi ja on sijainniltaan niin hyvä, että asiakaskuntasi on helppo tulla sinne ja löytää perille. Jos rakennus on huonossa kunnossa ja joudut luultavasti jossakin kohtaa muuttamaan parempiin tiloihin, pohdi, kannattaako muuttaa parempaan heti, eli ennen kuin asiakaskuntasi oppii reitin huonoihin tiloihin. Myös netissä kannattaa varmistaa, että tarjoamasi tuotteet ja palvelut ovat valmiita, ja että verkkokauppasi tai muut nettisivusi ovat riittävässä kunnossa kestämään suuremman asiakasmäärän. Vasta sitten on aika houkutella sinne lisää asiakkaita.

Hakukoneoptimointi vai uusi toimitila

Hakukoneoptimointi kannattaa vain riittävän hyvälle sisällölle. Tarkistetaan ensin yhdessä, missä kunnossa nykyinen verkkokauppasi ja/tai nettisivusi on, ja rakennetaan siitä tarvittaessa aiempaa parempi. Sen jälkeen autetaan hakukoneoptimoinnin avulla asiakaskuntaasi löytämään verkkokauppaasi tai nettisivuillesi. Hakukoneoptimointi auttaa löytämisessä. Se on meidän osaamistamme. Pidäthän sinä huolen siitä, että tarjoat löytämisen arvoista sisältöä?

Yhteistyö on voimaa

Sinä olet paras asiantuntija omissa tuotteissasi, palveluissasi ja asiakaskuntasi tarpeissa. Me tunnemme hakukoneiden toiminnan ja hakukoneoptimoinnin. Kun sinä huolehdit tuotevalikoimastasi ja tuotetiedoistasi ja me hakukoneoptimoinnista, paranee moni asia. Hakukoneoptimointi auttaa asiakaskuntaasi löytämään tuotteesi entistä paremmin hakukoneista.

Ota yhteyttä, niin olet ottanut ensimmäisen askelen kohti parempaa löytymistä.

ABCnet Oy
Juha Ojaniemi, Hakukoneoptimoinnin asiantuntija
juha.ojaniemi@abcnet.fi
044 – 240 1542

Hakukoneoptimointi, Tarjouspyyntö lomakkeella

Voit myös pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella:

Kirjoita tähän, minkä yrityksen edustajana pyydät tarjousta
Kirjoita tähän sähköpostiosoite, jonne haluat saada kuittauksen tarjouspyynnöstä ja tarjouksen.
Valitse kaikki soveltuvat, tai / ja kirjoita vapaamuotoinen tarjouspyyntösi alla olevaan tekstilaatikkoon.
Kirjoita tähän vapaamuotoinen tarjouspyyntösi, terveisesi, tai täsmennys rastittamiisi valintoihin.